Pastorijwoning - Pastorijstijl

Ontdek uw mogelijkheden in het bouwen van een pastorijwoning en bouw in pastorijstijl !

Een pastorijwoning of een woning in pastorijstijl is een charmante woning vol klasse en authenticiteit.
Of U nu opteert voor een woning in pastorijstijl, een klassieke of een moderne bouwstijl, Cappelle Architects en Engineers staat garant voor vakmanschap en planning. Architect Carine Cappelle heeft een jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende bouwstijlen zoals pastoriestijl, traditionele bouwstijl, modern of klassieke bouwstijl.

Een woning in de pastorijstijl zit in de details.

Het bouwen en ontwerpen van pastorijwoning of woningen in de pastorijstijl gebeurt volledig op maat. In het ontwerp van een pastorijwoning in de pastorijstijl worden specifieke constructieve detailleringen voor uw woning in de pastorijstijl toegepast zoals de verhoudingen van uw pastorijwoning en in de omgeving.

Bij het bouwen van een pastorijwoning of bouwen in de pastrorijstijl komt er heel wat bij kijken en architect Carine Cappelle doet er alles aan om uw droom pastorijwoning in pastorijstijl waar te maken.

Pastorijstijl Bouwen

Een woning in pastoriestijl wordt gekenmerkt door een eenvoudige vorm die zijn authentieke pastorij karakter krijgt door charmante details, zoals een arduinen portiek en sierluiken.

Bij een pastorijwoning is het belangrijk veel aandacht te besteden aan de juiste materiaalkeuze. De kleur en vorm van de bakstenen, het ontwerp van ramen en deuren, en allerlei uitvoeringsdetails dragen veel bij tot de klassieke, warme uitstraling van de pastorijwoning

Naargelang uw keuze en budget voor uw pastorijwoning zullen wij graag een energiezuinige en duurzame woning in pastorijstijl uitwerken !

Naargelang de opbouw en materialen die U gaat kiezen voor uw pastorijwoning tijdens onze voorbereidende samenwerking,zal Uw woning in de pastorijstijl voldoen aan de isolatie, ventilatie en winddichtnormen die van kracht zijn.

Uiteraard houdt Cappelle Architects uw budget voor een pastorijstijl woning scherp in de gaten en na de eerste bespreking over uw pastorijwoning maakt Carine Cappelle zelf de eerste schetsen voor uw woning in pastorijstijl.

WIlt u meer weten over het bouwen van een pastorijwoning of bouwen in de pastorijstijl ? Maak dan vlug een vrijblijvende afspraak of vraag een on-site plaatsbezoek aan om uw droom pastorijwoning werkelijkheid te laten worden

Maak een Afspraak of on-site Plaatsbezoek aanvragen

 

Maak een Vrijblijvende Afspraak of Onsite Plaatsbezoek Aanvragen