Cappelle Architects - Engineers

Nieuwbouw - Renovaties - Energie Bewust Bouwen

Bij Cappelle Architects & Engineers kan u terecht voor het ontwerp en realisatie van al uw bouwprojecten, zowel voor nieuwbouw als renovatie met de nadruk op energiebewust bouwen of bijna-energieneutraal (BEN) bouwen.

Met een totaalaanpak van steeds de nieuwste bouwtrends en bouwstijlen zoals pastorijstijl, in kombinatie van onze jarenlange ervaring in het bouwproces, kunnen wij uw ideeën als bouwer visualiseren en zorgen we samen met u voor de realisatie van uw woning.

Architectuur Volledig Op Maat

Architect Carine Cappelle neemt enkel uw woonwensen als maatstaf In het bepalen van de bouwstijl zoals pastorijstijl, moderne bouwstijl of traditioneel.

In al onze ontwerpen houden we wel steeds rekening met de allernieuwste eisen en normen, vooral op het vlak van energiebewust bouwen.

In het ontwerp volledig op maat, begeleiden we u bij alle stedenbouwkundige aanvragen en bijhorende procedures.

Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een bouwteam voor de volledige realisatie van uw woning of coördinatie van uw bouwproces.

Bouwadvies en Begeleiding Voor Zelfbouwprojecten

Architect Carine Cappelle geeft u advies over de te verwachten kosten, de staat van een pand, verbouwingsplannen, onderhoud en begeleid bij aankoop van oude panden en nieuwe bouwprojecten. Met meer dan 20 jaar ervaring weet Carine Cappelle u goed inzicht te geven van het gehele bouwproject.

Zoekt u een ervaren bouwbegeleider en een onafhankelijk advies als zelfbouwer, neem dan contact voor bouwadvies van Cappelle Architects

Ook studie van de stabiliteit, de studie van de speciale technieken, de uitrusting en interieurinrichting van de gebouwen en de coördinatie van de verschillende disciplines binnen het bouwgebeuren kunnen wij u aanbieden.

Naast het ontwerpen in nieuwbouw en renovatie kunnen wij u ook van dienst zijn in alle technisch en bouwgerelateerd advies.

Kortom, wij bieden onze klanten tegen een vooraf afgesproken vast ereloon een opdracht op maat, bestaande uit:

  • Een analyse van de wensen en de noden van de opdrachtgever
  • Stedenbouwkundige aanvragen
  • Stabiliteitstudies
  • Studies van de energieprestatie (EPB), samen met onze deskundige energiepartner.
  • Creatief en functioneel ontwerp van het gebouw
  • Begeleiding tijdens de uitvoering
  • Veiligheidscoördinatie
  • 3 D animaties en walk throught (3D tour)
  • Strikte budget controle

Wenst u meer informatie, een persoonlijk gesprek of een offerte op maat voor uw woning? Contacteer dan architect Carine Cappelle via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Maak een vrijblijvende afspraak of Onsite Plaatsbezoek Aanvragen